Doorgroeiaanbouw

Info aanvragen!


U wilt levensbestendig wonen? Een doorgroei-aanbouw is dan de ultieme oplossing. Wij plaatsen een Prefab aanbouw / uitbouw aan de achterkant of zijgevel van uw woning. Hierdoor wordt uw woning verder vergroot. Deze aangebouwde ruimte biedt extra comfort in uw woning. Deze extra ruimte biedt mogelijkheden voor het plaatsen van een extra slaapkamer, toiletgroep en/of badkamer.

De doorgroei-aanbouw wordt volledig op maat gemaakt. Zo past hij precies aansluitend aan uw woning, zodat u geen karakteristieke eigenschappen hoeft te missen van uw woning. Door de inzet van openstaande deuren of het plaatsen van een schuifpui kunt u zo uw doorgroei-aanbouw mooi laten aansluiten aan uw tuin.

Prefab Aanbouw Uitbouw.nl biedt de totale oplossing. Naast het casco leveren en plaatsen van de doorgroei-aanbouw, binnen 1 dag, kunnen wij u ook volledig ondersteunen met het afwerken van wanden, vloer, het wegwerken van leidingen en het aanleggen van electra, water en riolering. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen, zodat ons project pas gereed is als u tevreden bent.    Zullen wij even contact met u opnemen?