Kantoor aanbouw

Info aanvragen!


Een kantoor aan huis nodig, maar hier eigenlijk geen plaats voor? Een kantoor aanbouw is dan de ultieme oplossing. Een kantoor aanbouw biedt u een ultieme werkplaats op de gewenste locatie. Zo kunt u de aanbouw los plaatsen in uw tuin, zodat deze echt als losse ruimte dient, maar kunt u deze ook als aanbouw plaatsen aan uw woning.

De kantoor aanbouw van Prefab Aanbouw Uitbouw.nl houdt rekening met alle richtlijnen van de Belastingdienst voor de interessante belastingvoordelen. Zo zijn al onze standaard kantoor aanbouwen voorzien van:

  • een losse toilet(groep).
  • een aparte ingang.
  • een losse energie groep.

Uw kantoor aanbouw kunnen wij volledig opleveren. Naast het casco opleveren van de aanbouw, kunnen wij u ook volledig ondersteunen in het inrichten en plaatsen van het sanitair tot aan de installatie van uw electra. Wij bieden een totaaloplossing voor uw kantoor aanbouw. Prefab Aanbouw Uitbouw.nl werkt op basis van een Prefab aanbouw / uitbouw. Dit betekent dat de gehele aanbouw al in onze werkplaats gereed wordt gemaakt en binnen 1 dag geplaatst kan worden op uw locatie. Zo heeft u weinig overlast van de plaatsing van het kantoor.

Daarnaast is een kantoor aanbouw zeer duurzaam. De ruimte is goed geïsoleerd en voorzien van HR++ glas. Dit bespaart u weer in hoge kosten voor verzekeringen. De sterke deuren en kozijnen zijn namelijk ook kwa sloten voorzien van de gewenste keurmerken.

De kantoor aanbouw van Prefab Aanbouw Uitbouw.nl is dus een ideale en betaalbare oplossing voor een kantoor op maat aan huis. Ideaal voor de ZZP’er en thuiswerker!

    Zullen wij even contact met u opnemen?