Prefab aan- uitbouw

Info aanvragen!


Op zoek naar een Prefab aanbouw / uitbouw? Prefab Aanbouw Uitbouw.nl is een unieke leverancier van aanbouw en uitbouw. Wij bieden onze klanten uniek maatwerk. Bij ons kiest u niet zomaar een standaard aanbouw / uitbouw, maar wij maken ons plan van aanpak op basis van uw specifieke wensen. Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek analyseren wij uw situatie, om zo met een aanbouw / uitbouw op maat te komen. Ondanks het maatwerk dat wij bieden, bouwen wij uw aanbouw / uitbouw tegen zeer concurrerende tarieven. Wij bieden betaalbare aanbouw en uitbouw oplossingen op maat.

Mogelijkheden van een aanbouw / uitbouw

Benieuwd naar de mogelijkheden van een aanbouw / uitbouw? Onze Prefab aanbouw / uitbouw kunnen zeer breed worden neergezet. In veel gevallen dient de Prefab aanbouw / uitbouw als mantelzorgwoning of zorgaanbouw. Maar ook veel ZZP’ers maken gebruik van een Prefab aanbouw / uitbouw. Zij plaatsen een aanbouw in hun tuin, om zo een ideale thuiswerkplaats te creëren.

Alle maatwerk aanbouw en uitbouw projecten worden bij ons uitsluitend gebouwd met goedgekeurde en gecertificeerde materialen. Onze Prefab aanbouw / uitbouw is hierdoor grotendeels demontabel. Zo kunnen bij een eventuele demontage alle onderdelen eenvoudig gescheiden afgevoerd worden. Hierdoor kan uw Prefab aanbouw / uitbouw eenvoudig een tweede leven krijgen op een andere locatie.

Daarbij hebben de aanbouw / uitbouw van Prefab Aanbouw Uitbouw.nl een hoge isolatiewaarde. Dit bespaart u hoge energiekosten.

Volledig ontzorgen

Wij garanderen dat de prefab aanbouw/uitbouw in één dag geplaatst wordt. Wel dient er uiteraard voorafgaand aan de plaatsing het e.e.a. te gebeuren om het prefab bouwwerk plaats klaar te maken. Ook na de plaatsing zijn er nog werkzaamheden te verrichten, zoals het aansluiten van elektriciteit, gas en/of water. In overleg met u zijn er heel specifieke werkzaamheden door uzelf te doen. U bent bij ons aan het juiste adres om het casco bouwwerk in eigen beheer nader af te werken. Maar ook kunnen wij u volledig ontzorgen. Of u nu een casco Prefab aanbouw / uitbouw wilt, of dat u volledig ontzorgd wil worden met een vloer, schilderwerk en inrichting: wij bieden u alle mogelijkheden.

Aan- uitbouw showroom

Wij komen graag bij u thuis om de wensen te bespreken die we vervolgens omzetten naar een helder werkplan. Daarnaast nodigen we u van harte uit om naar onze showroom/werkplaats te komen in Meeuwen (nb). U kunt zich ter plaatse overtuigen van de kwaliteit van onze deskundigheid op het gebied van de Prefab aan- en uitbouw. Op ons terrein hebben we een prachtige unit staan als voorbeeld van mogelijkheden.

    Zullen wij even contact met u opnemen?