Zorgaanbouw

Info aanvragen!


Dat is gemakkelijk: alles gelijkvloers in uw eigen woning!

U zoekt een zorgaanbouw? Prefab Aanbouw Uitbouw.nl is het adres voor het plaatsen en leveren van uw zorgaanbouw op maat. De laatste jaren is er veel veranderd in Nederland. Van een verzorgingsstaat zijn we participatiesamenleving geworden. Dit heeft veel gevolgen, met name voor mensen met een speciale zorgbehoefte. Steeds vaker zien we dan ook dat deze mensen niet meer naar de voor hen geschikte tehuizen of instellingen kunnen gaan, maar door dierbaren verzorgd worden.

Als bijvoorbeeld u (of een van uw ouders) slechter ter been wordt, kan het steeds lastiger voor hen worden om de slaapkamer of badkamer te bereiken. Een borgaanbouw van Prefab Aanbouw Uitbouw.nl biedt dan de oplossing. In onze werkplaats maken wij dan een aanbouw / uitbouw, zodat alle gewenste faciliteiten gelijkvloers worden.

Zo maakt u uw eigen woning levensbestendig, zodat u zo lang als mogelijk in uw eigen woning kunt blijven wonen. Daarnaast wordt onze zorgaanbouw volledig geïsoleerd en o.a. voorzien van HR++ glas. De buitenkant van de zorgaanbouw laten wij naadloos aansluiten op uw woning met hout of steenstrips in de kleur van uw woning. Zo heeft u de gemakken van een aangepaste woning, in uw eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast bieden wij talloze extra mogelijkheden voor uw borgaanbouw. Zo kunt u denken aan een anti slip vloer, aangepaste toiletten of tilliften.

Een zorgaanbouw van Prefab Aanbouw Uitbouw.nl biedt de volgende voordelen:

  • betaalbare zorgaanbouw
  • snelle plaatsing – binnen 1 dag geplaatst!
  • onderhoudsarme materialen
  • alles naar uw wensen gemaakt, volledig op maat
  • aangepaste badkamer mogelijk
  • blijven wonen in de vertrouwde omgeving
  • vakmensen zorgen voor kwaliteit

Let op: Steeds meer gemeenten verstrekken subsidie voor een dergelijke unit in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Het is de moeite waard om bij uw gemeente te informeren. Wij kunnen u hier eventueel ook volledig in ondersteunen en adviseren.

    Zullen wij even contact met u opnemen?