Een moderne uitstraling

Om een moderne uitstraling te realiseren, zijn er kunststof kozijnen in een elegante antracietkleur geplaatst. Deze keuze zorgt niet alleen voor een stijlvolle afwerking, maar biedt ook duurzaamheid en onderhoudsgemak. Kunststof kozijnen hebben namelijk een betere isolatiewaarde dan houten kozijnen en ze zijn ook nog eens makkelijker schoon te maken! 

Daarnaast is de gevelbekleding van de aanbouw opgebouwd uit verticaal geplaatste red cederhouten planken. Dit voegt een warme uitstraling toe aan de prefab aanbouw en biedt ook weerbestendigheid. Alles bij elkaar zorgt voor een mooie samenhangende sfeer met alle benodigde wensen van de bewoners.

Aanbouw aanvragen

In 3 stappen naar uw aanbouw

DSC3433

Stel uw aanbouw samen aan de hand van uw wensen

Stel gemakkelijk uw aanbouw samen met onze handige configurator en vraag deze aan!
Bereken je prijs
DSC3324

Duidelijk wat u wilt? Wij komen langs en meten alles in

Wij komen langs om in te meten. Vervolgens wordt uw aanbouw in de werkplaats gemaakt.
Bekijk onze werkwijze
WhatsApp Image 2023 04 20 at 15.29.10 1

Uw aanbouw wordt binnen 5 werkdagen geplaatst

Zodra de aanbouw af is, plaatsen we deze binnen 5 werkdagen. Tijd om te genieten!
Bekijk onze projecten

De ervaringen van 
onze klanten

Niets zegt meer dan de positieve woorden van onze klanten. Wij zijn daarom ook ontzettend 
trots op deze resultaten.
Chelsey & Brian
Ik beveel dit aan

"Altijd prettig contact gehad met Hans."

Vorig jaar oktober hebben wij door Hans Boll van HB prefabaanbouw een aanbouw laten plaatsen. Doordat de andere twee aannemers af hadden gezegd, hebben wij contact opgenomen met Hans. Wij hebben hem via het internet gevonden en daarom wilde wij wel zeker weten of alles goed zou gaan. Hij heeft ons de gelegenheid gegeven om bij een andere woning te gaan kijken waar al een aanbouw gerealiseerd is. Zij waren erg positief over Hans.Wij hebben altijd prettig contact gehad met Hans en hij heeft al onze vragen beantwoord en belde altijd terug. Ook de andere werknemers waren zeer prettige en vakkundige mensen.Ondanks het een risico was om met een voor ons onbekend bedrijf in zee te gaan, zijn wij enorm blij met onze keuze.
Geplaatst op: 14 maart 2023
Mike Huijen
Ik beveel dit aan

"We zijn super blij met het eindresultaat en de manier van werken."

Als leek in de "bouwwereld" een aantal offertes opgevraagd waarna we bij jullie zijn uitgekomen, Hans reageerde erg snel ondanks dat hij op het huwelijk van zijn zus was ;) Hans zou in de week erna een offerte uitbrengen, deze offerte hebben we doorgelezen en uiteindelijk zijn we in gesprek geraakt hoe dit te realiseren was en of dat ook binnen budget ging blijven aangezien er nog een maand of 6 tussen offerte en levering zat, hier kan ik kort over zijn, ondanks alle verhogingen zijn we uiteindelijk op hetzelfde bedrag uitgekomen onder het mom van Hans afspraak is afspraak.Hans is twee keer langs gekomen om dingen te meten en met ons door te nemen ideeën die we hadden zijn besproken en gekeken of dit realistisch was, uiteindelijk zijn we tot een voor ons zo mooi mogelijk resultaat gekomen.5 dagen plaatsen had ik mijn bedenkingen over, maar wat bleek er was gewoon een dag over. De eerste twee dagen werden voorbereidingen getroffen, geheid en gegraven waar dag 3 vrij was, dag 4 kwam de uitbouw en dag 5 werd deze afgewerkt.Wij zijn superblij met het eindresultaat en vooral ook op de manier hoe de mannen te werk zijn gegaan, alles in goed overleg gebeurd, alles werd schoon opgeleverd mochten we ooit nog een keer aanbouwen, dan is Hans Boll de eerste die ik bel ;)
Geplaatst op: 19 augustus 2022
Jolinda & Richard
Ik beveel dit aan

"Wij zijn iedere dag blij en tevreden over onze aanbouw, waar we zo van genieten!"

In onze eerste kennismaking met HB Prefabaanbouw ( Hans ) hadden we in ons hoofd een beeld van “hoe het zou moeten worden”. Meteen dacht Hans met ons mee en vertelde wat beter kon en mooier zou kunnen, dat was ontzettend fijn omdat wij hier helemaal niet over na hadden gedacht! Bijvoorbeeld: het aantal stopcontacten, waar de schakelaar zou komen voor het zonnescherm, op welke hoogte enzovoort! Kortom alle punten waar een echte vakman als Hans over na had gedacht, echt top! Toen de aanbouw werd geplaatst bleek al heel snel dat Hans werd omringd met vele vakmannen! Als er vragen waren werd er tijd gemaakt en vooral werd alles zo goed als kunnen “opgeruimd” voor de volgende dag! Wij zijn iedere dag blij en tevreden over onze aanbouw, waar we zo van genieten! Voor een volgende klus weten we Hans/HB prefabaanbouw zeker te vinden!
Geplaatst op: 3 september 2022
Meer reviews lezen

Doe inspiratie op

Bekijk alle gerealiseerde woonsituaties
contact

Heeft u nog vragen?

Wie weet staat uw vraag bij onze FAQ. Toch niet gevonden? Bel of mail ons en we helpen u graag verder.
Extra leefruimte
Binnen 5 dagen geplaatst
Goedkoper dan aannemers
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram