Algemeen

Wat zit standaard inbegrepen in de aanbouw?

Onze aanbouw is in feite al behoorlijk compleet, zelfs in de ‘casco’-staat. Standaard nemen wij echter geen verantwoordelijkheid voor het leggen van een cementdekvloer en het afwerken van de gipsplaten. Wat wel inbegrepen is: grondwerk, sloopwerk, funderingstechniek, installatie van een gesloten portaal, volledige houten structuur van de aanbouw, kozijnen, glas, gevelbekleding, dakbedekking, voorbereiding van elektrische bedrading (dozen en leidingen in de wanden), evenals het afvoeren en opruimen van alle overgebleven materialen.Voor een uitgebreide beschrijving van ons werkproces kan u naar onze werkwijze pagina gaan. Hier leggen wij stap voor stap uit hoe het proces in elkaar zit!

Wat is beter; traditionele bouw of prefab bouw?

Onze prefab constructie maakt grotendeels gebruik van dezelfde materialen als traditionele bouw. Het grootste verschil is de wandopbouw, wij maken namelijk gebruik van een houtskelet. Terwijl traditionele bouw vaak steen gebruikt. Het voordeel van een houtskelet is dat het een betere isolatiewaarde heeft, zelfs met dunnere muren! Financieel gezien is een houtskelet ook een stuk aantrekkelijker. Kortom, prefab constructies bieden dezelfde kwaliteit als wat u gewend bent van traditionele bouw.

Heien jullie ook?

Jazeker, in de meeste gevallen wordt er geheid. In enkele gevallen volstaat een fundering op een strook van beton. Funderingstechniek zit standaard in onze prijs inbegrepen.Lees hier meer over de kosten van een prefab aanbouw en kom erachter wat dit voor u betekent!

Is een prefab aanbouw goed geïsoleerd?

Absoluut! Onze aanbouw heeft standaard een gemiddelde isolatiewaarde van RC 4,25, wat vaak hoger is dan de isolatie van veel woningen in Nederland. Als u een nog hogere isolatiewaarde wenst, kunnen we eenvoudigweg dikkere isolatielagen toepassen om aan uw behoeften te voldoen.

Levering

Wat zijn de levertijden?

Onze levertijden zijn onder normale omstandigheden rond de 12-16 weken. Dit is echter sterk afhankelijk van uw unieke situatie. In sommige gevallen heeft u een vergunning nodig of moet u nog andere zaken regelen. Dit kan de levertijd opschuiven. Bij de keuze voor speciale materialen kan de levertijd ook opgeschoven worden door een toeleverancier. We informeren u graag over de situatie en zullen u altijd op de hoogte houden van de planning en de voortgang.

Materialen

Wat zijn de mogelijkheden wat betreft kozijnen?

U bepaalt zelf wat voor kozijnen u erin wilt. Hout, kunststof en aluminium zijn de mogelijkheden waaruit u kan kiezen.

Plaatsing

Kan een prefab aanbouw overal geplaatst worden?

Nee, in sommige gevallen kan het niet, maar uit ervaring blijkt dat dit zelden voorkomt. Daarom komen we altijd langs op locatie. Een reden waarom het niet mogelijk kan zijn is bijvoorbeeld de bereikbaarheid met een kraan.Interesse in een prefab aanbouw? Neem gemakkelijk contact met ons op en maak een afspraak op locatie!
contact

Heeft u nog vragen?

Wie weet staat uw vraag bij onze FAQ. Toch niet gevonden? Bel of mail ons en we helpen u graag verder.
Extra leefruimte
Binnen 5 dagen geplaatst
Goedkoper dan aannemers
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram