Vaste prijs afspraken
Persoonlijke service
Net zo kwalitatief als traditionele bouw

Snel en gemakkelijk zorgen met een zorgaanbouw

Bent u op zoek naar een zorgaanbouw? Bij Prefab Aanbouw Uitbouw.nl bent u aan het juiste adres voor een op maat gemaakte zorgaanbouw. De afgelopen jaren zijn er veel veranderingen geweest in Nederland. Van een verzorgingsstaat zijn we overgegaan naar een participatiesamenleving. Dit heeft vooral gevolgen gehad voor mensen met speciale zorgbehoeften. Steeds vaker zien we dat deze mensen niet meer naar geschikte zorginstellingen kunnen gaan, maar in plaats daarvan thuis worden verzorgd door hun dierbaren.

Wanneer u bijvoorbeeld zelf of een van uw ouders minder mobiel wordt, kan het steeds moeilijker worden om de slaapkamer of badkamer te bereiken. Een zorgaanbouw van Prefab Aanbouw Uitbouw.nl biedt dan de perfecte oplossing. In onze werkplaats creëren wij een aanbouw/uitbouw waarin alle benodigde faciliteiten gelijkvloers zijn.

Op deze manier kunt u uw eigen woning levensbestendig maken, zodat u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Daarnaast is onze zorgaanbouw volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ glas. De buitenkant van de zorgaanbouw wordt naadloos afgestemd op uw woning, met hout of steenstrips in de kleur van uw huis. Op deze manier geniet u van het comfort van een aangepaste woning, in een vertrouwde omgeving. Bovendien bieden wij talloze extra mogelijkheden voor uw zorgaanbouw, zoals een antislipvloer, aangepaste toiletten of tilhulpmiddelen.

Voordelen van Zorgaanbouw

  • Blijven wonen in de vertrouwde omgeving
  • Alles naar uw wens, volledig op maat
  • Snelle plaatsing, binnen 1 dag geplaatst
  • Onderhoudsarme materialen
  • Aangepaste badkamer mogelijk
Aanbouw aanvragen
Bereken uw prijs

Doe inspiratie op

Bekijk alle gerealiseerde woonsituaties
DSC3205

Veelgestelde vragen

Wat zit standaard inbegrepen in de aanbouw?

Onze aanbouw is in feite al behoorlijk compleet, zelfs in de ‘casco’-staat. Standaard nemen wij echter geen verantwoordelijkheid voor het leggen van een cementdekvloer en het afwerken van de gipsplaten. Wat wel inbegrepen is: grondwerk, sloopwerk, funderingstechniek, installatie van een gesloten portaal, volledige houten structuur van de aanbouw, kozijnen, glas, gevelbekleding, dakbedekking, voorbereiding van elektrische bedrading (dozen en leidingen in de wanden), evenals het afvoeren en opruimen van alle overgebleven materialen.

Voor een uitgebreide beschrijving van ons werkproces kan u naar onze werkwijze pagina gaan. Hier leggen wij stap voor stap uit hoe het proces in elkaar zit!

Is een prefab aanbouw goed geïsoleerd?

Absoluut! Onze aanbouw heeft standaard een gemiddelde isolatiewaarde van RC 4,25, wat vaak hoger is dan de isolatie van veel woningen in Nederland. Als u een nog hogere isolatiewaarde wenst, kunnen we eenvoudigweg dikkere isolatielagen toepassen om aan uw behoeften te voldoen.

Kan een prefab aanbouw overal geplaatst worden?

Nee, in sommige gevallen kan het niet, maar uit ervaring blijkt dat dit zelden voorkomt. Daarom komen we altijd langs op locatie. Een reden waarom het niet mogelijk kan zijn is bijvoorbeeld de bereikbaarheid met een kraan.

Interesse in een prefab aanbouw? Neem gemakkelijk contact met ons op en maak een afspraak op locatie!
Meer veelgestelde vragen
contact

Heeft u nog vragen?

Wie weet staat uw vraag bij onze FAQ. Toch niet gevonden? Bel of mail ons en we helpen u graag verder.
Extra leefruimte
Binnen 5 dagen geplaatst
Goedkoper dan aannemers
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram