Vaste prijs afspraken
Persoonlijke service
Net zo kwalitatief als traditionele bouw

Prettig werken vanuit huis

Heeft u behoefte aan een kantoor aan huis, maar heeft u eigenlijk geen ruimte beschikbaar? Dan is een kantoor aanbouw de ultieme oplossing. Met een kantoor aanbouw krijgt u een ideale werkplek op de gewenste locatie. U kunt de aanbouw los plaatsen in uw tuin, waardoor het echt als een aparte ruimte fungeert, maar u kunt deze ook als een aanbouw aan uw woning plaatsen.

Bij Prefab Aanbouw Uitbouw.nl voldoet onze kantoor aanbouw aan alle richtlijnen van de Belastingdienst, waardoor u kunt profiteren van interessante belastingvoordelen. Onze standaard kantoor aanbouwen zijn voorzien van een apart toilet, een aparte ingang en een afzonderlijke energiegroep.

Wij kunnen uw kantoor aanbouw volledig opleveren. Naast het casco opleveren van de aanbouw, kunnen wij u ook volledig ondersteunen bij het inrichten en plaatsen van sanitair en de installatie van elektriciteit. Wij bieden een totaaloplossing voor uw kantoor aanbouw. Prefab Aanbouw Uitbouw.nl werkt op basis van prefab aanbouw/uitbouw, wat betekent dat de gehele aanbouw in onze werkplaats wordt voorbereid en binnen één dag op uw locatie kan worden geplaatst. Hierdoor heeft u minimale overlast van de plaatsing van uw kantoor.

Bovendien is een kantoor aanbouw zeer duurzaam. De ruimte is goed geïsoleerd en voorzien van HR++ glas, wat resulteert in lagere verzekeringskosten. De sterke deuren en kozijnen zijn tevens voorzien van de benodigde keurmerken voor extra veiligheid.

De kantoor aanbouw van Prefab Aanbouw Uitbouw.nl biedt een ideale en betaalbare oplossing voor een op maat gemaakt kantoor aan huis. Ideaal voor ZZP'ers en thuiswerkers!

Voordelen van Kantoor aanbouw

  • Stijging woningwaarde
  • Goedkoper dan traditionele bouw
  • Ideale werkplek voor werken vanuit huis
  • Flexibel in inrichting
  • Volledig naar wens in te richten
Aanbouw aanvragen
Bereken uw prijs

Doe inspiratie op

Bekijk alle gerealiseerde woonsituaties
DSC3205

Veelgestelde vragen

Wat zit standaard inbegrepen in de aanbouw?

Onze aanbouw is in feite al behoorlijk compleet, zelfs in de ‘casco’-staat. Standaard nemen wij echter geen verantwoordelijkheid voor het leggen van een cementdekvloer en het afwerken van de gipsplaten. Wat wel inbegrepen is: grondwerk, sloopwerk, funderingstechniek, installatie van een gesloten portaal, volledige houten structuur van de aanbouw, kozijnen, glas, gevelbekleding, dakbedekking, voorbereiding van elektrische bedrading (dozen en leidingen in de wanden), evenals het afvoeren en opruimen van alle overgebleven materialen.

Voor een uitgebreide beschrijving van ons werkproces kan u naar onze werkwijze pagina gaan. Hier leggen wij stap voor stap uit hoe het proces in elkaar zit!

Is een prefab aanbouw goed geïsoleerd?

Absoluut! Onze aanbouw heeft standaard een gemiddelde isolatiewaarde van RC 4,25, wat vaak hoger is dan de isolatie van veel woningen in Nederland. Als u een nog hogere isolatiewaarde wenst, kunnen we eenvoudigweg dikkere isolatielagen toepassen om aan uw behoeften te voldoen.

Kan een prefab aanbouw overal geplaatst worden?

Nee, in sommige gevallen kan het niet, maar uit ervaring blijkt dat dit zelden voorkomt. Daarom komen we altijd langs op locatie. Een reden waarom het niet mogelijk kan zijn is bijvoorbeeld de bereikbaarheid met een kraan.

Interesse in een prefab aanbouw? Neem gemakkelijk contact met ons op en maak een afspraak op locatie!
Meer veelgestelde vragen
contact

Heeft u nog vragen?

Wie weet staat uw vraag bij onze FAQ. Toch niet gevonden? Bel of mail ons en we helpen u graag verder.
Extra leefruimte
Binnen 5 dagen geplaatst
Goedkoper dan aannemers
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram