Vaste prijs afspraken
Persoonlijke service
Net zo kwalitatief als traditionele bouw

Prettig en op maat verzorgen

De ontwikkelingen in de zorg hebben ertoe geleid dat verzorgingshuizen steeds vaker geen ruimte hebben. Daarom nemen familieleden vaak de zorg op zich. Een mantelzorgwoning biedt vele mogelijkheden om elkaar gemakkelijker bij te staan. Het is een vrijstaand, compact huisje dat prefab in de tuin wordt geplaatst.

Onze mantelzorgwoningen worden op maat gebouwd in onze werkplaats volgens uw gewenste indeling. Zodra de woning gereed is, plaatsen we deze binnen één dag in uw tuin. Standaard bestaat de mantelzorgwoning uit een hal, woonkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer. Via de WMO kunt u subsidie aanvragen voor deze prefab mantelzorgwoning.

Onze mantelzorgwoningen zijn ontworpen met het oog op comfort, zelfstandigheid en levensbestendig wonen. Standaard hebben onze badkamers:

  • Antislip vloer
  • Wandsteunen bij het toilet, de wastafel en de douche
  • Douchezitje
  • Onderhoudsvriendelijke vloer- en wandafwerking
  • Volledige rolstoeltoegankelijkheid

Daarnaast zijn er verschillende extra mogelijkheden bespreekbaar, zoals een tillift, douchestoel, douchebrancard of instapbad.

We maken uw mantelzorgwoning volledig op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen die aansluiten bij uw wensen? We bespreken graag met u de opties tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze mantelzorgwoning showroom in Meeuwen (NB).

Voordelen van Mantelzorg aanbouw

  • Volledig op maat
  • Onderhoudsvriendelijke vloer- en wandafwerking
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Vrijstaand in uw tuin
Aanbouw aanvragen
Bereken uw prijs

Doe inspiratie op

Bekijk alle gerealiseerde woonsituaties
DSC3205

Veelgestelde vragen

Wat zit standaard inbegrepen in de aanbouw?

Onze aanbouw is in feite al behoorlijk compleet, zelfs in de ‘casco’-staat. Standaard nemen wij echter geen verantwoordelijkheid voor het leggen van een cementdekvloer en het afwerken van de gipsplaten. Wat wel inbegrepen is: grondwerk, sloopwerk, funderingstechniek, installatie van een gesloten portaal, volledige houten structuur van de aanbouw, kozijnen, glas, gevelbekleding, dakbedekking, voorbereiding van elektrische bedrading (dozen en leidingen in de wanden), evenals het afvoeren en opruimen van alle overgebleven materialen.

Voor een uitgebreide beschrijving van ons werkproces kan u naar onze werkwijze pagina gaan. Hier leggen wij stap voor stap uit hoe het proces in elkaar zit!

Is een prefab aanbouw goed geïsoleerd?

Absoluut! Onze aanbouw heeft standaard een gemiddelde isolatiewaarde van RC 4,25, wat vaak hoger is dan de isolatie van veel woningen in Nederland. Als u een nog hogere isolatiewaarde wenst, kunnen we eenvoudigweg dikkere isolatielagen toepassen om aan uw behoeften te voldoen.

Kan een prefab aanbouw overal geplaatst worden?

Nee, in sommige gevallen kan het niet, maar uit ervaring blijkt dat dit zelden voorkomt. Daarom komen we altijd langs op locatie. Een reden waarom het niet mogelijk kan zijn is bijvoorbeeld de bereikbaarheid met een kraan.

Interesse in een prefab aanbouw? Neem gemakkelijk contact met ons op en maak een afspraak op locatie!
Meer veelgestelde vragen
contact

Heeft u nog vragen?

Wie weet staat uw vraag bij onze FAQ. Toch niet gevonden? Bel of mail ons en we helpen u graag verder.
Extra leefruimte
Binnen 5 dagen geplaatst
Goedkoper dan aannemers
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram