In 6 simpele stappen tot uw droom 
prefab aanbouw

Uw woning uitbreiden, het klinkt allemaal lastig. Daarom ontzorgen we u van a tot z zodat u zich geen zorgen 
hoeft te maken over het resultaat.

Stel uw aanbouw samen en ontvang een richtprijs

Aan de hand van onze configurator stelt u uw aanbouw samen. Wij zetten dit om naar een offerte met daarin een richtprijs. Deze kan afwijken na inmeet afspraak.

Wij komen alles inmeten op locatie

Wat leuk dat u voor ons kiest. Onze professionals komen uw ruimte op locatie inmeten. Dit is belangrijk voor de uitwerking van de tekeningen.

Tekening maken en productie in onze werkplaats

Uw prefab aanbouw wordt uitgetekend en vervolgens in detail geproduceerd in onze eigen werkplaats. Nieuwsgierig naar het proces? Kom gerust een keer kijken.

Uw aanbouw wordt binnen 5 werkdagen geplaatst

Zodra de aanbouw voltooid is, wordt deze met een kraan op locatie geplaatst. Dit gehele proces duurt gemiddeld 5 werkdagen.

Volledige schone oplevering

Hij staat! Ons team zorgt ervoor dat alles netjes schoon wordt achtergelaten zodat u meteen kan intrekken.

Tijd om te genieten!

Daar zijn we dan, het proces is voltooid! Het is tijd voor u en uw familie om te genieten van de nieuwe ruimte! Achteraf nog vragen? Schroom niet en neem contact met ons op.
WhatsApp Image 2023 04 20 at 15.44.10 1
DSC3422

Van aanvraag tot
aanbouw

Bij ons werkt het als volgt: zodra we uw aanvraag ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op via e-mail of telefoon om uw wensen duidelijk te krijgen. Op basis van deze informatie stellen we een offerte voor u op. Als de prijs binnen uw budget past, komen we vervolgens bij u langs om te kijken of alles zoals gepland en gewenst kan worden uitgevoerd. Dit biedt ook de gelegenheid om meer ideeën te bespreken. Tijdens dit bezoek meten we de aanbouw nauwkeurig in.

Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van de tekening. We zorgen voor een volledige 3D-weergave van uw project. Daarna plannen we samen met u wanneer u de aanbouw gerealiseerd wilt hebben. Tijdens het bouwproces nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen in onze werkplaats. Op deze manier kunt u aangeven waar u de stopcontacten wilt hebben, zodat deze meteen op de juiste plek worden geplaatst.
Bereken uw aanbouw

Wij zijn te vinden in
deze regio

Het team van Prefab Aanbouw staat klaar voor al uw prefab wensen in deze regio. Staat uw regio er niet tussen, maar toch interesse? Neem dan contact met ons op!
Projecten bekijken

Proces op locatie

Op locatie verloopt een typische week als volgt: op maandag beginnen we met het graven en heien (soms is het heien al eerder gedaan). We starten ook met het slopen van de buitengevel. Op dinsdag gaan we verder met deze werkzaamheden. Woensdag houden we als bufferdag, zodat we er zeker van zijn dat we op donderdag klaar zijn om de aanbouw te plaatsen. Op donderdag wordt de aanbouw bij ons geladen en arriveert er rond 9 uur een kraan op uw locatie om de aanbouw van de vrachtwagen te tillen en over uw huis heen te draaien. 

De aanbouw wordt geplaatst tegen, of beter gezegd, in uw huis, omdat we hem letterlijk naar binnen schuiven tot aan de plek waar uw oude binnenmuur stond. Dan hebben we de rest van de donderdag om de aansluiting af te werken, en ook op vrijdag zijn we nog bezig met de laatste details en het storten van de betonvloer. Gedurende het weekend droogt het beton, en op maandag kunt u beginnen met de afwerking. De aanbouw staat dan "casco" klaar.

De ervaringen van 
onze klanten

Niets zegt meer dan de positieve woorden van onze klanten. Wij zijn daarom ook ontzettend 
trots op deze resultaten.
Chelsey & Brian
Ik beveel dit aan

"Altijd prettig contact gehad met Hans."

Vorig jaar oktober hebben wij door Hans Boll van HB prefabaanbouw een aanbouw laten plaatsen. Doordat de andere twee aannemers af hadden gezegd, hebben wij contact opgenomen met Hans. Wij hebben hem via het internet gevonden en daarom wilde wij wel zeker weten of alles goed zou gaan. Hij heeft ons de gelegenheid gegeven om bij een andere woning te gaan kijken waar al een aanbouw gerealiseerd is. Zij waren erg positief over Hans.Wij hebben altijd prettig contact gehad met Hans en hij heeft al onze vragen beantwoord en belde altijd terug. Ook de andere werknemers waren zeer prettige en vakkundige mensen.Ondanks het een risico was om met een voor ons onbekend bedrijf in zee te gaan, zijn wij enorm blij met onze keuze.
Geplaatst op: 14 maart 2023
Mike Huijen
Ik beveel dit aan

"We zijn super blij met het eindresultaat en de manier van werken."

Als leek in de "bouwwereld" een aantal offertes opgevraagd waarna we bij jullie zijn uitgekomen, Hans reageerde erg snel ondanks dat hij op het huwelijk van zijn zus was ;) Hans zou in de week erna een offerte uitbrengen, deze offerte hebben we doorgelezen en uiteindelijk zijn we in gesprek geraakt hoe dit te realiseren was en of dat ook binnen budget ging blijven aangezien er nog een maand of 6 tussen offerte en levering zat, hier kan ik kort over zijn, ondanks alle verhogingen zijn we uiteindelijk op hetzelfde bedrag uitgekomen onder het mom van Hans afspraak is afspraak.Hans is twee keer langs gekomen om dingen te meten en met ons door te nemen ideeën die we hadden zijn besproken en gekeken of dit realistisch was, uiteindelijk zijn we tot een voor ons zo mooi mogelijk resultaat gekomen.5 dagen plaatsen had ik mijn bedenkingen over, maar wat bleek er was gewoon een dag over. De eerste twee dagen werden voorbereidingen getroffen, geheid en gegraven waar dag 3 vrij was, dag 4 kwam de uitbouw en dag 5 werd deze afgewerkt.Wij zijn superblij met het eindresultaat en vooral ook op de manier hoe de mannen te werk zijn gegaan, alles in goed overleg gebeurd, alles werd schoon opgeleverd mochten we ooit nog een keer aanbouwen, dan is Hans Boll de eerste die ik bel ;)
Geplaatst op: 19 augustus 2022
Jolinda & Richard
Ik beveel dit aan

"Wij zijn iedere dag blij en tevreden over onze aanbouw, waar we zo van genieten!"

In onze eerste kennismaking met HB Prefabaanbouw ( Hans ) hadden we in ons hoofd een beeld van “hoe het zou moeten worden”. Meteen dacht Hans met ons mee en vertelde wat beter kon en mooier zou kunnen, dat was ontzettend fijn omdat wij hier helemaal niet over na hadden gedacht! Bijvoorbeeld: het aantal stopcontacten, waar de schakelaar zou komen voor het zonnescherm, op welke hoogte enzovoort! Kortom alle punten waar een echte vakman als Hans over na had gedacht, echt top! Toen de aanbouw werd geplaatst bleek al heel snel dat Hans werd omringd met vele vakmannen! Als er vragen waren werd er tijd gemaakt en vooral werd alles zo goed als kunnen “opgeruimd” voor de volgende dag! Wij zijn iedere dag blij en tevreden over onze aanbouw, waar we zo van genieten! Voor een volgende klus weten we Hans/HB prefabaanbouw zeker te vinden!
Geplaatst op: 3 september 2022
Meer reviews lezen
DSC3205

Veelgestelde vragen

Wat zit standaard inbegrepen in de aanbouw?

Onze aanbouw is in feite al behoorlijk compleet, zelfs in de ‘casco’-staat. Standaard nemen wij echter geen verantwoordelijkheid voor het leggen van een cementdekvloer en het afwerken van de gipsplaten. Wat wel inbegrepen is: grondwerk, sloopwerk, funderingstechniek, installatie van een gesloten portaal, volledige houten structuur van de aanbouw, kozijnen, glas, gevelbekleding, dakbedekking, voorbereiding van elektrische bedrading (dozen en leidingen in de wanden), evenals het afvoeren en opruimen van alle overgebleven materialen.

Voor een uitgebreide beschrijving van ons werkproces kan u naar onze werkwijze pagina gaan. Hier leggen wij stap voor stap uit hoe het proces in elkaar zit!

Is een prefab aanbouw goed geïsoleerd?

Absoluut! Onze aanbouw heeft standaard een gemiddelde isolatiewaarde van RC 4,25, wat vaak hoger is dan de isolatie van veel woningen in Nederland. Als u een nog hogere isolatiewaarde wenst, kunnen we eenvoudigweg dikkere isolatielagen toepassen om aan uw behoeften te voldoen.

Kan een prefab aanbouw overal geplaatst worden?

Nee, in sommige gevallen kan het niet, maar uit ervaring blijkt dat dit zelden voorkomt. Daarom komen we altijd langs op locatie. Een reden waarom het niet mogelijk kan zijn is bijvoorbeeld de bereikbaarheid met een kraan.

Interesse in een prefab aanbouw? Neem gemakkelijk contact met ons op en maak een afspraak op locatie!
Meer veelgestelde vragen
contact

Heeft u nog vragen?

Wie weet staat uw vraag bij onze FAQ. Toch niet gevonden? Bel of mail ons en we helpen u graag verder.
Extra leefruimte
Binnen 5 dagen geplaatst
Goedkoper dan aannemers
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram