Vaste prijs afspraken
Persoonlijke service
Net zo kwalitatief als traditionele bouw

De oplossing voor meer woonruimte

Bent u op zoek naar een prefab aanbouw of uitbouw? Bij Prefab Aanbouw Uitbouw.nl bieden wij uniek maatwerk voor uw project. In plaats van een standaardoplossing, passen wij ons plan volledig aan op uw specifieke wensen. Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek analyseren wij uw situatie en creëren wij een op maat gemaakte aanbouw of uitbouw. Ondanks het maatwerk dat wij bieden, hanteren wij zeer concurrerende tarieven, zodat u betaalbare oplossingen krijgt.

Onze prefab aanbouw en uitbouw hebben verschillende mogelijkheden. Ze worden vaak gebruikt als zorgaanbouwen, maar ook ZZP'ers maken er graag gebruik van. Door een aanbouw in hun tuin te plaatsen, kunnen zij een ideale thuiswerkplek creëren.

Bij Prefab Aanbouw Uitbouw.nl bouwen we uitsluitend met goedgekeurde en gecertificeerde materialen. Onze prefab aanbouw en uitbouw zijn grotendeels demontabel, waardoor bij een eventuele demontage alle onderdelen eenvoudig gescheiden kunnen worden afgevoerd. Hierdoor krijgt uw prefab aanbouw of uitbouw gemakkelijk een tweede leven op een andere locatie.

Bovendien hebben onze prefab aanbouw en uitbouw een hoge isolatiewaarde, wat resulteert in besparingen op uw energiekosten.

Voordelen van Prefab aan- uitbouw

  • Extra leefruimte
  • Binnen 5 werkdagen geplaatst
  • Volledig naar wens te realiseren
  • Dezelfde kwaliteit als traditionele bouw
  • Hoge isolatiewaarde
Aanbouw aanvragen
Bereken uw prijs

Doe inspiratie op

Bekijk alle gerealiseerde woonsituaties
DSC3205

Veelgestelde vragen

Wat zit standaard inbegrepen in de aanbouw?

Onze aanbouw is in feite al behoorlijk compleet, zelfs in de ‘casco’-staat. Standaard nemen wij echter geen verantwoordelijkheid voor het leggen van een cementdekvloer en het afwerken van de gipsplaten. Wat wel inbegrepen is: grondwerk, sloopwerk, funderingstechniek, installatie van een gesloten portaal, volledige houten structuur van de aanbouw, kozijnen, glas, gevelbekleding, dakbedekking, voorbereiding van elektrische bedrading (dozen en leidingen in de wanden), evenals het afvoeren en opruimen van alle overgebleven materialen.

Voor een uitgebreide beschrijving van ons werkproces kan u naar onze werkwijze pagina gaan. Hier leggen wij stap voor stap uit hoe het proces in elkaar zit!

Is een prefab aanbouw goed geïsoleerd?

Absoluut! Onze aanbouw heeft standaard een gemiddelde isolatiewaarde van RC 4,25, wat vaak hoger is dan de isolatie van veel woningen in Nederland. Als u een nog hogere isolatiewaarde wenst, kunnen we eenvoudigweg dikkere isolatielagen toepassen om aan uw behoeften te voldoen.

Kan een prefab aanbouw overal geplaatst worden?

Nee, in sommige gevallen kan het niet, maar uit ervaring blijkt dat dit zelden voorkomt. Daarom komen we altijd langs op locatie. Een reden waarom het niet mogelijk kan zijn is bijvoorbeeld de bereikbaarheid met een kraan.

Interesse in een prefab aanbouw? Neem gemakkelijk contact met ons op en maak een afspraak op locatie!
Meer veelgestelde vragen
contact

Heeft u nog vragen?

Wie weet staat uw vraag bij onze FAQ. Toch niet gevonden? Bel of mail ons en we helpen u graag verder.
Extra leefruimte
Binnen 5 dagen geplaatst
Goedkoper dan aannemers
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram