Vaste prijs afspraken
Persoonlijke service
Net zo kwalitatief als traditionele bouw

Extra ruimte los van uw woning

Bent u op zoek naar extra ruimte in uw tuin? Prefab Aanbouw Uitbouw.nl biedt de perfecte oplossing met een vrijstaande prefab aanbouw. Of u nu behoefte heeft aan een hobbyruimte, een thuiskantoor of een ontspanningsruimte, onze prefab aanbouw voegt functionele en stijlvolle extra ruimte toe aan uw woning.

Met onze vrijstaande prefab aanbouw kunt u genieten van een volledig op maat gemaakte ruimte in uw tuin. Wij luisteren naar uw specifieke wensen en creëren een ontwerp dat perfect aansluit bij uw behoeften. Of het nu gaat om moderne architectuur of een traditionele stijl, wij zorgen ervoor dat de buitenkant van de aanbouw naadloos aansluit op de uitstraling van uw woning en de omgeving.

Onze prefab aanbouwen worden vervaardigd in onze eigen werkplaats, waar we gebruik maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit te leveren en de bouwtijd op uw locatie tot een minimum te beperken. Binnen een kort tijdsbestek kunt u genieten van de extra ruimte die u nodig heeft, zonder langdurige overlast op uw terrein.

Of u nu behoefte heeft aan extra leefruimte, een werkruimte of een plek om te ontspannen, onze vrijstaande prefab aanbouw biedt de perfecte oplossing. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we graag uw wensen bespreken en een maatwerkoplossing voor uw tuin realiseren.

Voordelen van Vrijstaande aanbouw

  • Flexibele inrichting
  • Duurzaam materiaalgebruik
  • Weinig tot geen bouwoverlast
  • Goede isolatiewaarde
  • Makkelijk in onderhoud
Aanbouw aanvragen
Bereken uw prijs

Doe inspiratie op

Bekijk alle gerealiseerde woonsituaties
DSC3205

Veelgestelde vragen

Wat zit standaard inbegrepen in de aanbouw?

Onze aanbouw is in feite al behoorlijk compleet, zelfs in de ‘casco’-staat. Standaard nemen wij echter geen verantwoordelijkheid voor het leggen van een cementdekvloer en het afwerken van de gipsplaten. Wat wel inbegrepen is: grondwerk, sloopwerk, funderingstechniek, installatie van een gesloten portaal, volledige houten structuur van de aanbouw, kozijnen, glas, gevelbekleding, dakbedekking, voorbereiding van elektrische bedrading (dozen en leidingen in de wanden), evenals het afvoeren en opruimen van alle overgebleven materialen.

Voor een uitgebreide beschrijving van ons werkproces kan u naar onze werkwijze pagina gaan. Hier leggen wij stap voor stap uit hoe het proces in elkaar zit!

Is een prefab aanbouw goed geïsoleerd?

Absoluut! Onze aanbouw heeft standaard een gemiddelde isolatiewaarde van RC 4,25, wat vaak hoger is dan de isolatie van veel woningen in Nederland. Als u een nog hogere isolatiewaarde wenst, kunnen we eenvoudigweg dikkere isolatielagen toepassen om aan uw behoeften te voldoen.

Kan een prefab aanbouw overal geplaatst worden?

Nee, in sommige gevallen kan het niet, maar uit ervaring blijkt dat dit zelden voorkomt. Daarom komen we altijd langs op locatie. Een reden waarom het niet mogelijk kan zijn is bijvoorbeeld de bereikbaarheid met een kraan.

Interesse in een prefab aanbouw? Neem gemakkelijk contact met ons op en maak een afspraak op locatie!
Meer veelgestelde vragen
contact

Heeft u nog vragen?

Wie weet staat uw vraag bij onze FAQ. Toch niet gevonden? Bel of mail ons en we helpen u graag verder.
Extra leefruimte
Binnen 5 dagen geplaatst
Goedkoper dan aannemers
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram