Vaste prijs afspraken
Persoonlijke service
Net zo kwalitatief als traditionele bouw

In 5 dagen meer woonruimte

Heeft u altijd al gedroomd van extra ruimte in huis? Of het nu in de vorm is van een grotere woonkamer of een extra slaapkamer op de begane grond. Een prefab aanbouw is dé ideale oplossing!

Het is een snelle en efficiënte manier om extra woonruimte aan uw huis toe te voegen. Met een prefabconstructie wordt de aanbouw is onze eigen werkplaats vervaardigd en vervolgens bij u op locatie geïnstalleerd met een kraan, waardoor de bouwtijd aanzienlijk wordt verkort. Dit betekent een stuk minder overlast voor u en uw buren en een snellere voltooiing van het project. Wij installeren een aanbouw normaal gesproken binnen 5 werkdagen aan uw woning. Dit alles met dezelfde kwaliteit van traditionele bouw, ideaal toch!

Prefab aan- uitbouw

Op zoek naar net iets meer ruimte in uw woning, maar geen zin om een lange tijd te wachten? Dan is een prefab aanbouw waar u naar op zoek bent! Van een uitbreiding van uw woonkamer of het vergroten van uw woonkeuken. Met een prefab aanbouw kan het allemaal. En, het staat ook nog eens binnen 1 werkweek op zijn plaats.
  • Extra leefruimte
Meer over deze aanbouw

Vrijstaande aanbouw

Toe aan meer leefruimte, maar dan los van huis? Ook dit is mogelijk. We plaatsten een vrijstaande prefab aanbouw in uw tuin. Deze kan bijvoorbeeld worden gebruikt als uw eigen sportschool of chill ruimte voor de kinderen. Het handige aan een vrijstaande aanbouw is dat het ontzettend divers is.
  • Duurzaam materiaalgebruik
Meer over deze aanbouw

Zorgaanbouw

Bent u, of een familielid, iets minder goed te been, maar wilt u wel graag in uw huidige woning blijven? Dan is een zorgaanbouw of mantelzorgaanbouw de optie voor u. Hiermee creëert u een slaapkamer of badkamer op de begane grond waardoor er minder trap hoeft te worden gelopen. Onthoudt wel dat dit een permanente toevoeging is aan uw woning.
  • Snelle plaatsing, binnen 1 dag geplaatst
Meer over deze aanbouw

Mantelzorg aanbouw

Een mantelzorgwoning is een compact, vrijstaand huisje in de tuin. Het biedt de perfecte oplossing om dichtbij te zijn en zorg te verlenen aan een geliefde. Comfortabel, zelfstandig en op maat gemaakt voor mantelzorgbehoeften.
  • Rolstoeltoegankelijk
Meer over deze aanbouw

Kantoor aanbouw

Werken vanuit huis is de laatste jaren een stuk populairder geworden. Alleen niet iedereen heeft hier een goede ruimte voor in huis. In dat geval is een kantooraanbouw wellicht iets voor u! Creëer uw ideale kantoorruimte door middel van een aanbouw aan of los van huis, in de tuin.
  • Stijging woningwaarde
Meer over deze aanbouw

In 6 simpele stappen
tot uw uw droom aanbouw

Uw woning uitbreiden, het klinkt allemaal lastig. Daarom ontzorgen we u van a tot z zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het resultaat.

Stel uw aanbouw samen en ontvang een richtprijs

Aan de hand van onze configurator stelt u uw aanbouw samen. Wij zetten dit om naar een offerte met daarin een richtprijs. Deze kan afwijken na inmeet afspraak.

Wij komen alles inmeten op locatie

Wat leuk dat u voor ons kiest. Onze professionals komen uw ruimte op locatie inmeten. Dit is belangrijk voor de uitwerking van de tekeningen.

Tekening maken en productie in onze werkplaats

Uw prefab aanbouw wordt uitgetekend en vervolgens in detail geproduceerd in onze eigen werkplaats. Nieuwsgierig naar het proces? Kom gerust een keer kijken.

Uw aanbouw wordt binnen 5 werkdagen geplaatst

Zodra de aanbouw voltooid is, wordt deze met een kraan op locatie geplaatst. Dit gehele proces duurt gemiddeld 5 werkdagen.

Volledige schone oplevering

Hij staat! Ons team zorgt ervoor dat alles netjes schoon wordt achtergelaten zodat u meteen kan intrekken.

Tijd om te genieten!

Daar zijn we dan, het proces is voltooid! Het is tijd voor u en uw familie om te genieten van de nieuwe ruimte! Achteraf nog vragen? Schroom niet en neem contact met ons op.
WhatsApp Image 2023 04 20 at 15.44.10 2

De ervaringen van 
onze klanten

Niets zegt meer dan de positieve woorden van onze klanten. Wij zijn daarom ook ontzettend 
trots op deze resultaten.
Chelsey & Brian
Ik beveel dit aan

"Altijd prettig contact gehad met Hans."

Vorig jaar oktober hebben wij door Hans Boll van HB prefabaanbouw een aanbouw laten plaatsen. Doordat de andere twee aannemers af hadden gezegd, hebben wij contact opgenomen met Hans. Wij hebben hem via het internet gevonden en daarom wilde wij wel zeker weten of alles goed zou gaan. Hij heeft ons de gelegenheid gegeven om bij een andere woning te gaan kijken waar al een aanbouw gerealiseerd is. Zij waren erg positief over Hans.Wij hebben altijd prettig contact gehad met Hans en hij heeft al onze vragen beantwoord en belde altijd terug. Ook de andere werknemers waren zeer prettige en vakkundige mensen.Ondanks het een risico was om met een voor ons onbekend bedrijf in zee te gaan, zijn wij enorm blij met onze keuze.
Geplaatst op: 14 maart 2023
Mike Huijen
Ik beveel dit aan

"We zijn super blij met het eindresultaat en de manier van werken."

Als leek in de "bouwwereld" een aantal offertes opgevraagd waarna we bij jullie zijn uitgekomen, Hans reageerde erg snel ondanks dat hij op het huwelijk van zijn zus was ;) Hans zou in de week erna een offerte uitbrengen, deze offerte hebben we doorgelezen en uiteindelijk zijn we in gesprek geraakt hoe dit te realiseren was en of dat ook binnen budget ging blijven aangezien er nog een maand of 6 tussen offerte en levering zat, hier kan ik kort over zijn, ondanks alle verhogingen zijn we uiteindelijk op hetzelfde bedrag uitgekomen onder het mom van Hans afspraak is afspraak.Hans is twee keer langs gekomen om dingen te meten en met ons door te nemen ideeën die we hadden zijn besproken en gekeken of dit realistisch was, uiteindelijk zijn we tot een voor ons zo mooi mogelijk resultaat gekomen.5 dagen plaatsen had ik mijn bedenkingen over, maar wat bleek er was gewoon een dag over. De eerste twee dagen werden voorbereidingen getroffen, geheid en gegraven waar dag 3 vrij was, dag 4 kwam de uitbouw en dag 5 werd deze afgewerkt.Wij zijn superblij met het eindresultaat en vooral ook op de manier hoe de mannen te werk zijn gegaan, alles in goed overleg gebeurd, alles werd schoon opgeleverd mochten we ooit nog een keer aanbouwen, dan is Hans Boll de eerste die ik bel ;)
Geplaatst op: 19 augustus 2022
Jolinda & Richard
Ik beveel dit aan

"Wij zijn iedere dag blij en tevreden over onze aanbouw, waar we zo van genieten!"

In onze eerste kennismaking met HB Prefabaanbouw ( Hans ) hadden we in ons hoofd een beeld van “hoe het zou moeten worden”. Meteen dacht Hans met ons mee en vertelde wat beter kon en mooier zou kunnen, dat was ontzettend fijn omdat wij hier helemaal niet over na hadden gedacht! Bijvoorbeeld: het aantal stopcontacten, waar de schakelaar zou komen voor het zonnescherm, op welke hoogte enzovoort! Kortom alle punten waar een echte vakman als Hans over na had gedacht, echt top! Toen de aanbouw werd geplaatst bleek al heel snel dat Hans werd omringd met vele vakmannen! Als er vragen waren werd er tijd gemaakt en vooral werd alles zo goed als kunnen “opgeruimd” voor de volgende dag! Wij zijn iedere dag blij en tevreden over onze aanbouw, waar we zo van genieten! Voor een volgende klus weten we Hans/HB prefabaanbouw zeker te vinden!
Geplaatst op: 3 september 2022
Meer reviews lezen

Doe inspiratie op

Bekijk alle gerealiseerde woonsituaties
contact

Heeft u nog vragen?

Wie weet staat uw vraag bij onze FAQ. Toch niet gevonden? Bel of mail ons en we helpen u graag verder.
Extra leefruimte
Binnen 5 dagen geplaatst
Goedkoper dan aannemers
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram